Jobba hos oss

Som Redovisningskonsult hos Centera är du kundansvarig för de kunder som är tilldelade dig. Då varje bolag har olika önskemål och behov anpassar du bokföringen och arbetet runtom så att varje kund får den information och ekonomiskt stöd som vederbörande är i behov av.

Du lägger upp såväl nya kunders bokföring samt tar över befintlig bokföring från antingen annan redovisningsbyrå eller kunden själv. Du bistår företagen i deras budgetarbete samt utarbetar projektredovisning om så önskas. Varje månad avslutas alltid med ett rapportpaket bestående av balans- och resultaträkning samt ackumulerat utfall. Som Redovisningskonsult hos oss ingår du alltid i ett team där du kanske är teamledare. Det är viktigt att du alltid föregår med gott exempel framför dina kollegor och hjälper till och svarar på frågor. Av erfarenhet vet vi att vi arbetar bäst tillsammans, så vi föredrar att sitta på vårt kontor som ligger centralt i Stockholm. Här kan vi ta del av varandras erfarenheter och kompetenser och strävar alltid efter att vi som grupp ligger i fas när det kommer till våra kunders rapportdatum men även med det löpande.

Det här gör du också:

  • Fakturering, inbetalningar, fakturabelåning, påminnelser, inkassohantering samt avstämningar av kundreskontran (både mot balansräkningen som factoringbolag)
  • Leverantörsbokningar, periodiseringar, utbetalningar och avstämningar av leverantörsreskontran.
  • Saldorapporteringar till kund (ex vad finns på likvida konton/i kund och lev reskontran)
  • Avstämning av övriga likvida konton
  • Lönehantering (månatliga löner inkl. frånvaro och bonus)

Vi är en byrå som ständigt växer, så vi tar emot nya kunder såväl som duktiga konsulter löpande.

Intresserad av att jobba hos oss? Kontakta Jenny Werbes, VD, på 08-663 72 20 eller via e-mail: jenny.werbes@centera.se