Redovisningsbyrå Stockholm

Redovisningsbyrå Stockholm

Centera är en redovisningsbyrå Stockholm med nöjda kunder sedan 2002. Skälet till vår höga nivå av kundnöjdhet är att vi anpassar oss till era behov. Dessutom är vi självklart kompetenta med en auktorisation från Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, som är Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning. Därmed vet du, när ni anlitar oss, att vi har lång erfarenhet, är kunniga samt att era uppgifter är säkra när vi hanterar dem.

Centera är er trogna redovisningsbyrå Stockholm

Redovisningsbyrå Stockholm

När ni anlitar oss börjar vi med att diskutera mer exakt hur vi kan hjälpa er på optimalt vis. Under tiden vi utför era tjänster får ni kontinuerligt rapporter. Dessutom anpassar vi arbetet allt eftersom. Här är det viktigt att ni alltid har kontroll och en helhetssyn över er ekonomiska situation och det arbete vi utför åt er.

På Centera arbetar vi sedan länge med ett normerat arbetssätt som Sveriges Redovisningskonsulters Förbund har utvecklat – så kallad Rex. Denna metodik inbegriper vanor och policyer – allt för att redovisning och andra tjänster ska hålla högsta möjliga kvalitet. Likaledes är alla på vårt kontor väl insatta i Rex. Dessutom har vi alla koll på varandras pågående arbeten. Detta innebär att vi med lätthet kan täcka upp förvarandra i samband med VAB, sjukdom eller semester. Följaktligen levererar vi alltid i god tid till sista leveransdagar.

Vi på Centera bistå er med många olika bokförings- och redovisningstjänster. Bland annat kan vi hjälpa er med den löpande bokföringen, bokslut, årsredovisning och deklarationer. Ävenså utför vi tjänster kopplade till moms, arbetsgivaravgifter och löner.

Hos oss är inga uppdrag för stora eller för små och vi är glada om vi får förtroendet att sköta er bokföring, redovisning eller lönehantering.

Med Centera får ni bästa möjliga service och det bemötande samt ett väl genomfört arbete. Därför ska ni inte tveka att kontakta oss.

Här på Bokföringsnämndens webbplats kan du läsa regler för redovisning och bokföring.

Kontakta gärna våra auktoriserade redovisningskonsulter som hjälper dig som kund att hitta rätt. Följ oss gärna på LinkedIn

Vill du bli kund hos oss?