Redovisningsbyrå Stockholm Fortnox

Redovisningsbyrå Stockholm Fortnox

Centera är en redovisningsbyrå Stockholm Fortnox. Som sådan har vi ombesörjt våra kunders ekonomiska åligganden och behov med belåtenhet sedan 2002. Anledningen till att våra kunder är nöjda med oss är att vi är duktiga på och älskar vårt jobb. Dessutom är vi måna om att vara tillmötesgående och lyhörda för era önskemål.

Hör av dig till oss om ni till exempel behöver hjälp med löner, deklarationer, årsredovisningar eller löpande tjänster. Ifall ni lämnar över hela eller delar av ekonomiprocessen till oss kan ni känna er trygga med att vi gör ett korrekt, säkert och kvalitativt arbete.

På alla företag är en fortlöpande bokföring viktig och med oss blir det nödvändiga arbetet enkelt. På så sätt har ni tid till det firmans huvudsakliga verksamhet. Likaså sköter vi gärna er årsredovisning. Därigenom kan ni vara säkra på att allt sker enligt rådande regelverk.

Centera är en redovisningsbyrå Stockholm Fortnox

Redovisningsbyrå Stockholm Fortnox

När ni väljer oss som samarbetspartner går vi igenom vilka delar av i er verksamhet vi kan bistå er med. I fråga om hur vi arbetar så har vi ett utarbetat arbetsflöde. Likaså är alla på kontoret väl insatta i alla moment de olika arbetsuppgifterna innebär. Detta innebär att vi lätt och snabbt modifierar arbetsfördelningen för att alltid möta deadlines. Efter utfört arbete gör vi uppföljningar och återkopplingar. Vad gäller vårt åtagande är det av yttersta vikt att ni som kund har en ordentlig totalbild av det arbete vi utför samt att ni känner er helt och hållet trygga med att er ekonomi är korrekt.

Arbetar med både stora och små företag. Likaså tar vi oss an både små och stora uppgifter.

Med Centera får ni bästa möjliga service och det bemötande samt ett väl genomfört arbete. Därför ska ni inte tveka att kontakta oss.

Här på Bokföringsnämndens webbplats kan du läsa regler för redovisning och bokföring.

Kontakta gärna våra auktoriserade redovisningskonsulter som hjälper dig som kund att hitta rätt. Följ oss gärna på LinkedIn

Vill du bli kund hos oss?