Redovisningsbyrå online

Redovisningsbyrå online

Vi är en redovisningsbyrå online. Som sådan kan vi hjälpa er att erhålla en totalbild av ert företags ekonomiska situation. Detta gör vi genom att ta fram de mest grundläggande nyckeltalen. I och med det får ni en tydlig överblick över er verksamhet. Exempel på nyckeltal hämtar vi från er likviditet, lönsamhet eller kassalikviditet. Därefter, när ni har en tydligare överblick blir det lättare att fastställa taktiska avgöranden för att utveckla verksamheten på sätt ni önskar.

Andra saker vi kan göra för ert företag är till exempel budgetering. Med en tydlig och överskådlig budget blir det lättare för er att skapa visioner för företaget samt att undersöka anledningar till varför det går bättre eller sämre än förväntat. Det går till så att vi helt enkelt inkluderar er budget i den rapport vi skickar till er varje månad. Sålunda kan ni kontinuerligt följa utvecklingen av företagets ekonomiska status.

Centera är din trogna redovisningsbyrå online

Redovisningsbyrå online

Kanske vill ni ha hjälp med er inkomstdeklaration. Densamma kan vi lätt sätta ihop, på reviderade siffror, baserad på den årsredovisning vi har upprättat åt er. För att vi ska leverera ett korrekt beskattningsbart resultat hörsammar vi rådande skattelagstiftning och inkomstskattelagen. Härmed kan ni vara trygga med att alla papper är i ordning och kommer in i god tid till Skatteverket.

Hos oss är inga uppdrag för stora eller för små och vi är glada om vi får förtroendet att sköta er bokföring, redovisning eller lönehantering. Alltså är det bara att höra av er angående exempelvis frågor om löner, deklarationer, årsredovisningar eller löpande tjänster. Huruvida ni lämnar över hela eller delar av ekonomiprocessen till oss är självklart helt upp till er. Oavsett är ni i trygga händer.

Med Centera får ni bästa möjliga service och det bemötande samt ett väl genomfört arbete. Därför ska ni inte tveka att kontakta oss.

Här på Bokföringsnämndens webbplats kan du läsa regler för redovisning och bokföring.

Kontakta gärna våra auktoriserade redovisningskonsulter som hjälper dig som kund att hitta rätt. Följ oss gärna på LinkedIn

Vill du bli kund hos oss?