Godkänd revisor Stockholm

Godkänd revisor Stockholm

Att vara en godkänd revisor Stockholm innebär att vi är auktoriserade av Sveriges Redovisningskonsulters Förbund. Detta innebär en kvalitetsstämpel som garanterar trygghet, kompetens och förtroende. Vidare är innebär auktorisationen att vi är en firma som erbjuder ett utbud av kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster. Dessa är i sin tur till nytta för ditt företag.

För att bli auktoriserad redovisningskonsult från Sveriges Redovisningskonsulters Förbund måste vi ha en grundlig ekonomisk utbildning samt många års erfarenhet i vårt yrke. Dessutom ställer SRF krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetsuppföljning och fortbildning, vilket ger en trygghet för ditt företag när ni anlitar oss. Ty när ni anlitar oss vet ni att ni får en seriös samarbetspartner som löpande uppdaterar sina kunskaper. Utöver vår erfarenhet och kunskap inom bokföring och redovisning har vi ett mycket tillmötesgående arbetssätt. Detta innebär att vi är i nära dialog med er angående era behov och visioner och vi anpassar våra tjänster till era behov.

Centera är en godkänd revisor Stockholm

Godkänd revisor Stockholm

Vi erbjuder många ekonomitjänster. Exempelvis kan vi hjälpa er med leverantörsfakturor. Sådana kan ni antingen betala löpande och skicka dem till oss för efterregistrering. Alternativt attesterar ni fakturorna i samband med att ni får dem. Därefter kan ni skicka dem vidare till oss och så registrerar vi dem i ekonomisystemet. På så sätt är ni säkra på att leverantörsfakturorna betalas på förfallodagen.

Ett annat exempel på tjänster vi erbjuder är att vi tar hand om er fakturering. Därmed sparar ni tid och slipper krångel. Detta kan ske på olika sätt. Bland annat kan ni skicka orderunderlaget till oss för att vi skapar och skickar fakturorna åt er. Eller så skapar ni själva era fakturor direkt i vårt webbaserade faktureringssystem för att sedan vidarebefordras till kund. I vilket fall som helst är det ni som bestämmer hur upplägget ska se ut.

Hos oss är inga uppdrag för stora eller för små och vi är glada om vi får förtroendet att sköta er bokföring, redovisning eller lönehantering.

Med Centera får ni bästa möjliga service och det bemötande samt ett väl genomfört arbete. Därför ska ni inte tveka att kontakta oss.

Här på Bokföringsnämndens webbplats kan du läsa regler för redovisning och bokföring.

Kontakta gärna våra auktoriserade redovisningskonsulter som hjälper dig som kund att hitta rätt. Följ oss gärna på LinkedIn

Vill du bli kund hos oss?