Digitaliserad redovisningsbyrå Stockholm

Digitaliserad redovisningsbyrå Stockholm

Hos Centera erhåller ni en digitaliserad redovisningsbyrå Stockholm. Dessutom har ni i en ständigt hängiven redovisningskonsult som ger er anpassad support och fiffiga lösningar. Sålunda är ni inte tvungna att välja mellan en digital tjänst eller ett möte ansikte mot ansikte. Nämligen erbjuder vi både och. Detta innebär att vi producerar korrekta och nödvändiga dokument och siffror till Skatteverket och andra intressenter. Därtill får ni en konsult att rådgöra spörsmål beträffande företagets ekonomiska status och visioner.

Centera är en digitaliserad redovisningsbyrå Stockholm

Digitaliserad redovisningsbyrå Stockholm

Sluta ränna till brevlådan eller samla på er högar med kvitton. Istället kan ni anlita oss för att digitalisera och få ordning på räkenskapen. Nämligen är det bara att kontakta oss så hjälper vi er att få ordning på och strukturera upp bokföring, in och utbetalningar, kundregister och deklarationer. Med det sagt är inga uppdrag för stora eller för små och vi är glada om vi får förtroendet att till exempel sköta er bokföring, redovisning eller lönehantering.

Centera är alltid nära till hands med ett personligt mottagande. Tillika kan du vara säker på att bara för att uppgifthanteringen sker digitalt är relationen till våra kunder varmt och analogt. Likaså kan ni känna er helt och hållet trygga med att lämna över den ekonomiska hanteringen till oss. Ty vi har många års erfarenhet, kunskap och nöjda kunder i ryggen. Därmed är vi rätt företag för er om ni söker kompetens och personlig service.  

Ett exempel på något vi kan hjälpa er med är löneadministration. För vi tar fram en lättfattlig leverantörsreskontra. Med denna kan du ta strukturera och överblicka dina leverantörer. Följaktligen kan du kontrollera vilka leverantörsfakturor som har inkommit och vilka som har betalats. Likaså kan du se annan intressant information om era leverantörer.

Med Centera får ni bästa möjliga service och det bemötande samt ett väl genomfört arbete. Därför ska ni inte tveka att kontakta oss.

Här på Bokföringsnämndens webbplats kan du läsa regler för redovisning och bokföring.

Kontakta gärna våra auktoriserade redovisningskonsulter som hjälper dig som kund att hitta rätt. Följ oss gärna på LinkedIn

Vill du bli kund hos oss?