Digital redovisningsbyrå Stockholm

Digital redovisningsbyrå Stockholm

Centera är en digital redovisningsbyrå Stockholm som erbjuder tjänster inom årsredovisning, bokföring, bokslut, likviditetsplanering och ekonomiska rapporter. Likaledes utför vi löpande ekonomiskt arbete såsom löneadministration, kundreskontra, leverantörsreskontra, fakturering, nyckeltal, budgetering och inkomstdeklaration.

Hos oss är det enkelt att vara kund. Emedan vi kartlägger era behov och pedagogiskt presenterar rapporter samt följer upp arbetet på kontinuerlig basis.

Exempelvis kan hantering av löneutbetalningar upplevas som tyngande, tidskrävande och krångligt. Då är det bra att vi kan ge er fullständig koll på alla utbetalningar. På så sätt får ni friheten att koncentrera er tid och energi på det er verksamhet primärt sysslar med. Dessutom kommer alla era papper och rapporter vara i ordning för granskning och deklaration.

Centera är en digital redovisningsbyrå Stockholm som sköter din redovisning

Digital redovisningsbyrå Stockholm

En annan sak vi kan assistera er med är att hålla koll på och få en bra översikt över era kundregister. Nämligen upprättar vi alltid en korrekt och begriplig kundreskontra – allt för att underlätta er verksamhet. I fråga om kundreskontra så är det tidskrävande och krångligt att sätta upp för företagaren. Därför är det smart att outsourca denna uppgift till oss, som gör detta med glädje och kunskap. Vidare stämmer vi med jämna mellanrum av er kundreskontra. Därmed kan vi ordna så era kunder får påminnelser om att betala era fakturor till förfallodatum. Vidare kan vi ringa, posta eller mejla påminnelser till era kunder. I det fall någon av era kunder skulle utebli med en betalning kan vi se till att ärendet som en indrivning. Alternativt, om så önskar, kan vi lämna ärendet vidare till Kronofogden.

Med Centera får ni bästa möjliga service och det bemötande samt ett väl genomfört arbete. Därför ska ni inte tveka att kontakta oss.

Här på Bokföringsnämndens webbplats kan du läsa regler för redovisning och bokföring.

Kontakta gärna våra auktoriserade redovisningskonsulter som hjälper dig som kund att hitta rätt. Följ oss gärna på LinkedIn

Vill du bli kund hos oss?