Bokföringsbyrå auktoriserad

Bokföringsbyrå auktoriserad

Centera är en bokföringsbyrå auktoriserad sådan. Det innebär att vi hjälper ditt företag med det nödvändiga redovisningsarbetet. Detta kan till exempel handla om att föra register över fakturor, inbetalningar samt andra verifikationer. I sin tur använder vi underlaget till att till bokslutet och årsredovisningen. Likaså utför vi, om ni så önskar, er momsredovisning, deklaration och lönehantering.

Det viktiga för dig som kund är att du vet att vi har en redig och dokumenterad kompetens för de uppgifter ditt företag behöver uträtta. Faktiskt så har vi alla på Centera gedigna ekonomiska utbildningar och flera års erfarenhet i yrket. Dessutom är vi auktoriserade av branschorganisationen SRF. Denna organisation auktoriserar och utbildar konsulter inom branschen för lönehantering och redovisning. Vidare innebär auktorisationen från SRF att en bokföringsbyrå står för trygghet, kompetens och förtroende. På så sätt kan företag som letar efter en kompetent redovisningsbyrå enkelt leta efter en byrå som har auktoriserats av SRF.

Se hit om du söker en bokföringsbyrå auktoriserad

Bokföringsbyrå auktoriserad

På Centera arbetar vi sedan 2010 med en standardiserad metodik som SRF har utvecklat. Denna metodik heter Rex och inrymmer rutiner och riktlinjer för att redovisningen för de utförda tjänsterna ska få en hög kvalitet. I synnerhet innebär Rex att vi har höjt nivån på de tjänster vi erbjuder.

Många tycker att bokföring är krångligt och tråkigt. Då tycker vi att ni ska kontakta oss. Ty, för oss är det enkelt och vi kan ge er ett helhetsperspektiv på företagets ekonomi. Dessutom får ni tid över till

Löpande bokföring är central i företagens verksamhet. Och det kan vara krångligt. Med vår hjälp så blir bokföringen enkel – och du kan fokusera på ert företags ursprungliga och viktigaste verksamhet.

Hos oss är inga uppdrag för stora eller för små och vi är glada om vi får förtroendet att sköta er bokföring, redovisning eller lönehantering.

Med Centera får ni bästa möjliga service och det bemötande samt ett väl genomfört arbete. Därför ska ni inte tveka att kontakta oss.

Här på Bokföringsnämndens webbplats kan du läsa regler för redovisning och bokföring.

Kontakta gärna våra auktoriserade redovisningskonsulter som hjälper dig som kund att hitta rätt. Följ oss gärna på LinkedIn

Vill du bli kund hos oss?